Kézműves műhelyek

Sajtóregisztráció

Örömmel értesítjük a sajtó munkatársait, hogy mindazon kollégák részére, akik a Mesterségek Ünnepe 2016-os rendezvényének beharangozásában illetve a rendezvényről történő folyamatos tájékoztatásban segítségünkre vannak, az idei évben is tudunk tiszteletjegyet illetve szakmai jegyet biztosítani.

Örömmel értesítjük a sajtó munkatársait, hogy mindazon kollégák részére, akik a Mesterségek Ünnepe 2016-os rendezvényének beharangozásában illetve a rendezvényről történő folyamatos tájékoztatásban segítségünkre vannak, az idei évben is tudunk tiszteletjegyet illetve szakmai jegyet biztosítani. A tiszteletjegyet állandó együttműködő partnereink számára biztosítjuk, a sajtó munkatársai részére biztosított szakmai jegy négy napra szól és 1000 Ft-ért vásárolható meg a Szent György téri  (Barokk kapu) információs pavilonban.

A Szent György téri (Barokk kapu) információs és sajtópavilonban a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a sajtóügyekben illetékes kollégáink folyamatos ügyeletet tartanak majd. A félreértések elkerülése érdekében előzetesen szeretnénk jelezni, hogy a sajtóigazolványok felmutatása még nem jelenti a rendezvényre való bejutás lehetőségét.

Együttműködésüket és megértésüket előre is köszönjük!

Előzetes regisztráció, sajtóanyag és fotó kérése: adonyi.adrienn@nesz.hu