Kedvezmények

Kedvezmények

A Mesterségek Ünnepe látogatására többféle kedvezményes lehetőség is van. A különböző mértékű és formájú kedvezményekről bővebb tájékoztatásért kattintson!

Belépőjegy nélkül látogathatják a Mesterségek Ünnepét a 4 év alatti gyermekek.

A kedvezményes árú napi jegy 1000 Ft, a négynapos belépőjegy ára 2500 Ft, ez  4-14 év közötti gyermekek részére vehető igénybe.

Ugyanez érvényes a nyugdíjas igazolvánnyal érkező kedves vendégeinkre.

A belépőjegy érvényes a Budapesti Történeti Múzeum kiállításaira.

A Magyar Nemzeti Galéria valamennyi állandó és időszakos kiállítása kombinált belépőjeggyel kedvezményesen látogatható a Mesterségek Ünnepe idején.

Kombinált jegy 5800 Ft
Kombinált kedvezményes jegy 2800 Ft (4 – 14 éves korig és nyugdíjasoknak)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nagy érdeklődés és a várakozás megnövekedett ideje miatt a kombinált jegykiadás utolsó időpontja 16 óra!

A Mesterségek Ünnepe idején a megvásárolt belépőjegy felmutatásával 30 % kedvezménnyel válthatóak jegyek a Várkert Bazár alábbi kiállításaira:

  • Új világ született – I. világháborús kiállítás
  • Virtuózok kiállítás
  • Szalay – Sokol – Picasso

A társadalmi felelősségvállalás jegyében fontosnak érezzük, hogy a fogyatékkal élők is látogathassák rendezvényünket, hiszen a fesztivál sokszínűsége miatt mindenki megtalálhatja azt, ami számára vonzó és érdekes.

Fesztiválunk nyitott minden fogyatékkal élő ember felé, ezért az idei évben minden olyan személy, aki jegyvásárláskor bemutatja a fogyatékkal élők igazolványát, kedvezményes, 1000 Ft-os jegyet vásárolhat. A kedvezményes jegyet 1 fő kísérő részére is megvásárolhatják.