Gasztronómia

gasztronomia

Tombol a gasztronómia divatja. A Mesterségek Ünnepe sem maradhat ki belőle. Természetesen nem maradhatnak el a hagyományos, vásárban megszokott finom ízek sem, így dödölle és töki pompos csalogat majd, a kürtőskalács illata pedig szintén messziről érződik majd. Aki a húsra szavaz, az haraphat kolbászt, saslikot, csülköt, házi savanyúsággal, frissen sült kenyérrel. Leöblíteni hideg sörrel és jó borokkal, fröccsel, házi szörppel lehet majd. Idén is vendégeink lesznek a sajtkészítők, sőt ezek a finomságok, mézekkel, lekvárokkal, hidegen sajtolt olajokkal, kolbászokkal, töpörtyűvel egyetemben  megvásárolható, hazavihető is lesz. Hogy is lehetne ínycsiklandó falatok nélkül meg egy népi fesztivál? Hát sehogy! Jó étvágyat minden kedves vendégünknek!